DIALOG PRIN STRATEGII PUBLICE

Aducem alaturi specialisti din domenii conexe (fiscal, juridic, public affairs etc) care sa ne sprijine in initiativa noastra de a identifica transparent problemele reale si de a crea un discurs care sa devina reprezentativ in fata institutiilor abilitate.

Lucram astfel impreuna pentru prevenirea oricarui risc de reglementare injusta sau incorecta si contribuim la un cadru legislativ corect si eficient pentru toti membrii nostri.

COD DE ETICA

Formulam impreuna completari pentru codurile de etica si bune practici existente pentru domeniul farmaceutic.

Generam astfel norme functionale pentru industrie, care sa devina un reper pentru cei care aleg o cariera sau pentru cei care urmaresc sa dezvolte o afacere in domeniu.

STUDIU

Efectuam un studiu pentru a identifica nevoile si obiectivele membrilor AFFR, astfel incat sa putem defini unitar obiectivele comune pe care sa ni le propunem pentru urmatorii ani.

EDUCATIE

Initiem si promovam programe si proiecte care implica membrii AFFR in actiuni de interes comunitar, avand un caracter educational si de formare in domeniul farmaceutic prin promovarea profesiei de farmacist.

CARAVANA FARMACISTILOR
Program educational prin intermediul caruia liceenii fac cunostinta cu profesia de farmacist, cu importanta si provocarile domeniului.
Implicam personalul de specialitate, expertii din domeniu dar si proprietarii de farmacii care sa impartaseasca din experienta proprie.

Vrei sa stii mai multe despre cine suntem si ce facem?

Intreaba-ne

Devino membru AFFR

Esti persoana juridica din Romania sau din strainatate?
Iti desfasori activitatea etic si legal in domeniul farmaceutic, in cel al sanatatii si/sau
in alte domenii conexe?

Completeaza cererea de adeziune