Povestea noastra este o poveste simpla si ne propunem sa continuam sa o scriem alaturi de cei care se regasesc in parcursul nostru: suntem persoane cu ambitii si dorinte care au avut ca obiectiv principal dezvoltarea unei afaceri de familie in domeniul farmaceutic. In aceasta calatorie a noastra am avut reusite notabile, dar am invatat si din esecuri.

Am aflat ca renuntarea nu este o optiune, am inteles ca o reputatie solida se construieste in timp, prin munca si perseverenta si ne-am ghidat la fiecare pas dupa principii si valori autentice.

Provenim din zone geografice si culturi diferite, dar ne propunem sa lucram impreuna in beneficiul pacientului, sa dezvoltam servicii adaptate nevoilor acestuia, sa redam respectul si aprecierea profesiei de farmacist.

Investim continuu in dezvoltarea profesionala a noastra si a colegilor nostri si avem ambitii indraznete: sa dezvoltam proiecte care sa-i inspire pe antreprenori si sa le trezeasca dorinta de a se implica in dezvoltarea unui domeniu dinamic, care ne arata constant ca inca are multe oportunitati de imbunatatire si dezvoltare.

Consideram ca o constructie de durata, care sa aiba rezultate notabile, se poate face doar formuland obiective comune consistente si transparente, care sa ne pozitioneze ca un partener de dialog pentru institutiile publice, legiuitor si oricare alt interlocutor din domeniile conexe.

Impreuna putem sa generam schimbari durabile, sa avem o ”voce” care sa ne reprezinte valorile si interesele.

Misiunea AFFR

Vrei sa stii mai multe despre cine suntem si ce facem?

Intreaba-ne
Law 5

Devino membru AFFR

Esti persoana juridica din Romania sau din strainatate?
Iti desfasori activitatea etic si legal in domeniul farmaceutic, in cel al sanatatii si/sau
in alte domenii conexe?

Completeaza cererea de adeziune