LaraFarm

De mai bine de 18 ani, cu implicarea unei echipe de peste 80 de angajati pasionati si profesionisti oferim pacientilor din Iasi solutii personalizate in sprijinul cultivarii starii de sanatate.
Suntem onorati ca prin intermediul celor 18 puncte de lucru sa detinem o pozitie de top pe piata furnizarii de medicamente si produse parafarmaceutice.
Vom continua sa ne concentram eforturile pentru a ramane prima optiune in memoria clientilor si partenerilor nostri.

Professional Farmaline

In urma cu 22 de ani am deschis portile primei noastre farmacii in Baicoi, incurajati de cele 3 luni in care proiectul nostru pilot derulat in Eforie Nord in acelasi an a inregistrat rezultate incurajatoare.
Am crescut de la an la an, cu atentie pentru calitatea produselor si a serviciilor furnizate, am raspuns provocarilor, am invatat din experiente si am construit o retea care in prezent numara 28 de farmacii si oficine locale, dedicate pacientilor nostri din Prahova, Brasov si Dambovita. Ramanem increzatori in domeniul nostru si incurajam initiativele care pun in prim-plan sanatatea populatiei, dar si dezvoltarea profesiei de farmacist.

Farmacia Miruna

Proiectul nostru a inceput indraznet in urma cu 15 ani, cu o singura farmacie intr-o localitate mica, Damboviciora, dar cu dorinte si planuri mari: de a imbunatati calitatea vietii pacientilor din comunitate. Succesul acestui inceput ne-a creat increderea ca putem sa ne dezvoltam treptat, cu pasi siguri pana la cele 10 farmacii cate numaram in prezent in judetul Arges. Farmacia Miruna pune in prim plan starea de bine a pacientului, pe care am reusit sa o obtinem atat prin calitatea serviciilor oferite cat si prin dedicarea personalului si spatiile primitoare. Vom ramane dedicati misiunii noastre de a face din domeniul farmaceutic un reper pentru pacienti, dar si pentru antreprenori.

Farmaciile Myosotis

In anul 1992 a fost deschisa prima farmacie Myosotis. Am reusit inca de la inceput sa ne impunem ca lideri la nivelul judetului Galati.
Dupa 31 de ani de activitate, familia Myosotis numara peste 900 de membri si reusim sa consiliem lunar peste 550.000 de pacienti in cele 150 de unitati ale noastre.

Farmacia Farmex

Farmacia Farmex, o farmacie unde prioritatea numarul 1 a fost si este sanatatea pacientului.
Luptam constant sa dezvoltam sanatatea si educatia in comunitatea noastra, iar din 1994 traim zilnic misiunea care spune: „In Farmaciile Farmex primesti mereu mai mult decat produse farmaceutice”!

Farmacia Minifarm

“Suntem mândri să fim o companie cu capital 100% românesc, activă în piața farmaceutică timp de 27 ani, în continuă dezvoltare, cu peste 115 de farmacii poziționate în zona de Sud-Est a României, precum și în București.

Ne dorim ca pacienții noștri să beneficieze de servicii de calitate, la prețuri accesibile. Oricând au nevoie de consiliere și recomandări profesioniste, la Minifarm vor găsi mereu pe cineva pregătit să îi ajute!”

Minifarm.Profesionisti.Vecini!

Farmacia Pro-Sana

„Pro – Sana” este o farmacie înființată în 1992, cu obiectivul de a aduce o contribuție semnificativă pentru societate prin îmbunătățirea sănătății tuturor pacienților cu care intrăm în contact.

În cei peste 30 de ani de când suntem prezenți în Ploiești am investit continuu în dezvoltarea profesională a echipei noaste și astfel am primit din partea pacienților farmaciei descrierea de „profesioniștii sănătății.”

Farmacia Axa Farm

Farmaciile Axa Farm au fost înființate în anul 2000, din pasiune pentru sănătate și din convingerea că putem oferi produse și servicii de calitate, la un preț corect. În tot ce facem, punem interesul pacientului pe primul plan, oferind consultanță și tratament personalizate pentru nevoile acestuia.

Încă de la început, ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți starea de sănătate a tuturor celor care ne trec pragul și de a contribui la crearea unui sistem medical mai performant.

Calitate. Autenticitate. Profesionalism. Acestea sunt valorile care definesc întreaga activitate a farmaciilor Axa Farm. Ne angajăm să oferim numai produse de calitate, autorizate de Ministerul Sănătății și care respectă legislația europeană și să adresăm fiecare pacient cu respect și profesionalism.

Credem în oameni. De aceea investim constant în echipa Axa Farm, pentru ca pacienții noștri să beneficieze de fiecare dată de sfaturi și tratamente adecvate, la cele mai înalte standarde.

În câteva cuvinte, putem rezuma: Axa Farm – Din pasiune pentru sănătate !

Farmacia Ana Maria

Am intrat pe piața farmaceutică în anul 1991, pornind de la o viziune modernă asupra conceptului de farmacie și asupra a ceea ce ar trebui să însemne aceasta în contexul mediului de sănătate din România și a unei piețe aflate în continuă dezvoltare. Prima farmacie am înființat-o anul 1991, cea de-a doua a fost înființată în anul 2000, iar cea de-a treia abia în anul 2010.

Grupul nostru de farmacii deţine în prezent un număr de 48 de puncte de lucru, toate în zone uşor accesibile. Dintre acestea, 32 se află în municipiul Bucureşti, 13 în judeţul Ilfov (3 in mediul urban, restul în mediul rural), 2 în judeţul Dâmboviţa (ambele în mediul rural) și 1 în Județul Prahova (mediul rural).

Din cele 48 de farmacii, 47 de farmacii funcționează sub brand-ul FARMACIA ANA MARIA, iar o farmacie funționează sub denumirea de FARMACIA WASHINGTON.

Grupul FARMACIA ANA MARIA își desfășoară activitatea pe două societăți: S.C. FARMACIA ANA MARIA S.R.L (7 puncte de lucru) și S.C. FARMACIA BUCURESTI TEHNOPLUS FARM S.R.L. (41 de puncte de lucru).

Farmacia Nordpharm

În 2024, NORDPHARM va împlini 30 de ani de activitate pe piața românească și va atinge un numar de  40 de farmacii, cu acoperire pe trei județe: Maramureș, Satu Mare și Bistrița Năsăud.

În toată această perioadă motto-ul “APROAPE DE CASA TA, APROAPE DE FAMILIA TA!” ne-a definit cel mai bine, prin competivitate, profesionalism, prezență și atitudine față de client.

Drepturile membrilor

  • Participa la Adunarile Generale ale Asociatiei
  • Voteaza, aleg si pot fi alesi in Consiliul Director si in organele Asociatiei
  • Beneficiaza de programele si serviciile Asociatiei
  • Primesc acces la spatiile si dotarile Asociatiei pentru organizarea de manifestari si activitati in domeniile de interes ale Asociatiei
  • Manifesta in mod liber initiativa in desfasurarea activitatii Asociatiei
  • Primesc acces neconditionat la toate documentele si informatiile de natura financiar-contabila ale Asociatiei
  • Evalueaza in cadrul AGA activitatea desfasurata de Asociatie

Vrei sa stii mai multe despre cine suntem si ce facem?

Intreaba-ne

Devino membru AFFR

Esti persoana juridica din Romania sau din strainatate?
Iti desfasori activitatea etic si legal in domeniul farmaceutic, in cel al sanatatii si/sau
in alte domenii conexe?

Completeaza cererea de adeziune