Definitii pentru scopul acestor termeni si conditii

  • “TERMENI SI CONDITII” reprezinta un acord incheiat intre orice persoana (denumit in continuare “UTILIZATOR”) care viziteaza ori acceseaza site-ul sau utilizeaza serviciile AFFR(denumit in continuare “SERVICIUL”) si AFFR, in calitatea sa de proprietar si administrator al site-ului si de furnizor al serviciului. Acordul anterior mentionat stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.asociatiafarmaciilor.ro (denumit in continuare “site-ul”) ori poate utiliza in orice mod servicii contra cost oferite prin intermediul site-ului.
  • UTILIZATOR : orice persoana care acceseaza acest site pentru orice motiv sau utilizeaza serviciile contra cost oferite de acest site, inclusiv pentru a posta un continut precum si pentru a descarca, folosi, copia partial sau integral documente care se regasesc pe acest site.
  • CONTINUT : orice informatie si document aflat pe acest site, indiferent de forma de prezentare: grafica, text, imagine, film, sunet, programe software etc.
  • SERVICIU inseamna furnizarea catre utilizatori a accesului la date si informatii transmise de AFFR, prin intermediul acestui site, inclusiv posibilitatea de a publica continut nou pe acesta.
  • prin AFFR se face referire la firma Asociatia Farmaciilor si Farmacistilor din Romania, cod unic de inregistrare 47857421.

Acceptarea acordului

Orice fel de comunicatie si informatiile initiate prin acest SERVICIU vor fi guvernate de acesti TERMENI SI CONDITII, ca reprezentand acordul complet, exclusiv si definitiv intre UTILIZATOR si AFFR.

Accesarea sau vizitarea in continuare a site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau a SERVICIULUI, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a acordului si a oricarei prevederi din acesta, iar neacceptarea acestui acord ori a oricarei prevederi din acesta atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea site-ului.

Continutul site-ului

CONTINUTUL site-ului asa cum este el definit este proprietatea AFFR, in afara cazurilor in care este mentionat autorul. Utilizatorii care publica/trimit orice fel de continut pe/pentru acest site sunt de acord sa cedeze gratuit, nelimitat in timp, la nivelul teritorial al Romaniei, in momentul publicarii/trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la site.

Utilizatorii care publica/trimit orice fel de continut pe/pentru acest site garanteaza si isi asuma: raspunderea asupra originalitatii continutului; obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor ale unei terte persoane. Nerespectarea acestei obligatii nu poate angaja raspunderea AFFR, ci numai raspunderea utilizatorilor respectivi. Utilizatorii pot folosi continutul site-ului exclusiv in scopuri informative si educationale. Utilizatorilor le este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site in alte scopuri. AFFR si fiecare UTILIZATOR (pentru continutul al carui autor este) pot exploata in mod indirect in scopuri comerciale continutul site-ului.

Pentru a asigura respectarea legalitatii in domeniu, in cazul in care un utilizator constata o incalcare a drepturilor de autor sau a oricaror alte drepturi, acesta este rugat sa trimita un mesaj, folosind pagina de contact, care va contine urmatoarele elemente: identificarea materialului de pe site-ul nostru care a incalcat sau a devenit subiectul incalcarii drepturilor de autor; identificarea originalului; adresa, numarul de telefon si adresa de posta electronica a partii vatamate. AFFR garanteaza confidentialitatea informatiilor transmise potrivit prezentului paragraf, in limitele prevederilor legale. AFFR isi rezerva dreptul de a bloca accesul la continutul asupra caruia a primit o notificare de incalcare a unui drept al unei terte parti si de a bloca accesul la continutul intregului site pentru un utilizator despre care a fost notificat legal ca ar fi incalcat drepturile intelectuale ale unui tert.

Limitarea raspunderii AFFR – Asociatia Farmaciilor si Farmacistilor din Romania

ARRF nu este raspunzator pentru erorile sau omisiunile prezente in continutul furnizat de utilizatori si de aceea UTILIZATORUL accepta ca AFFR nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte rezultate din accesarea/folosirea acestui site.

Site-ul www.asociatiafarmaciilor.ro a fost creat pentru a oferi vizitatorilor informatii de interes general, numai in scopul informarii. Aceste informatii nu sunt destinate a inlocui consultul juridic de specialitate.

Daca va bazati exclusiv pe informatiile existente pe acest site, fara a consulta sfatul unui specialist in domeniul juridic, o faceti exclusiv pe riscul dumneavoastra. AFFR nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pagube sau vatamari ale dumneavoastra sau ale altor persoane, ca urmare a folosirii informatiilor, ideilor sau instructiunilor continute de acest site.

Nu garantam ca informatiile prezentate pe acest site satisfac toate cerintele legislative privind furnizarea de informatii privitoare la domeniul farmaceutic.

Citind continutul acestor Termeni si Conditii sunteti de acord ca Asociatia Farmaciilor si Farmacistilor din Romania nu sunt responsabile pentru nicio plangere, pierdere sau paguba (vatamare) directa sau indirecta ce rezulta din folosirea acestui site sau a informatiilor continute sau accesibile prin acest site.

Conexiunea la alte Retele sau Terte Parti

Orice includere de linkuri spre alte site-uri sau retele de comunicare este facuta numai pentru ajutorul UTILIZATORULUI si nu implica sprijinirea de catre AFFR a materialului disponibil in cadrul site-urilor sau retelelor anterior mentionate si nici vreo asociere cu operatorii lor. Accesarea acelor site-uri si utilizarea produselor si serviciilor oferite de catre acestea se va face exclusiv pe propriul risc al UTILIZATORULUI.

UTILIZATORUL accepta faptul ca AFFR nu controleaza, nu isi asuma raspunderea precum si nicio obligatie in ceea ce priveste continutul altor site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora. AFFR nu garanteaza ca serviciile sau continutul furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice parte a Romaniei. In cazul accesarii de catre UTILIZATOR a altui continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, AFFR nu este responsabil pentru respectarea de catre UTILIZATOR a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, AFFR are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care utilizatorii ni le furnizeaza despre sine sau despre un membru al firmei. Scopul colectarii datelor este pentru a putea imbunatati calitatea serviciilor oferite de AFFR, pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor si pentru a tine evidenta utilizarii serviciilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre AFFR si NU vor fi comunicate catre terti.

Prezentul acord constituie informare catre UTILIZATORI ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a SERVICIULUI.

Modificarea acordului

AFFR isi rezerva dreptul de a modifica in orice mod, oricand si oricare dintre clauzele acestui acord, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de UTILIZATORI. Simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau de serviciu intervenite dupa operarea modificarii reprezinta acceptarea deplina si neconditionata de catre utilizator. Neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului.

Litigii

Clauzele prezentului acord sunt interpretate si executate potrivit legilor din Romania. Partile convin ca in cazul unor neintelegeri privind validitatea prezentului contract sau rezultate din interpretarea, executarea ori incetarea acestuia sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor.

In cazul in care partile nu reusesc sa ajunga la nicio intelegere amiabila, atunci, pe baza unei instiintari scrise din partea oricarei parti catre cealalta, orice litigiu decurgand din sau in legatura cu acest acord sau cu utilizarea site-ului se va solutiona de catre instantele competente din Romania.